vrijdag 3 februari 2012

Operatie....

Mijn mannetje werd woensdag opgenomen in het ziekenhuis voor een nieuwe heup... de operatie was gepland voor gisteren en alles is heel goed verlopen maar hij moest wel een nacht op intensive care blijven, gewoon uit voorzorg omdat hij hartpatient is en aan slaapapneu lijdt.

Hij heeft wel veel pijn gehad na de operatie maar dat hebben ze in de loop van de nacht goed onder controle gekregen. Toen ik vanmorgen belde met de dienst intensieve zorgen zat hij al vrolijk in de zetel grapjes te maken met de verpleging... dus vanmiddag mag hij al weer terug naar de kamer.

Als alles goed blijft gaan zou hij woensdag weer naar huis mogen... zal ik blij zijn want ik mis hem ontzettend hard... nog even op de tanden bijten en dan is het heen en weer geren naar het ziekenhuis ook weer voorbij.... het is geen lachertje momenteel want het is berekoud en in de namiddag worden er sneeuwbuien verwacht... ik hoop dat de strooidiensten tegen vanavond in actie gaan want het zou anders wel eens heel glad kunnen worden!!!

Ondertussen ben ik toch weer een flink eind verder met mijn gestokhaakte sjaal maar ik heb er nog geen foto van gemaakt, die houden jullie nog te goed!!!

Nog een fijne dag allemaal en tot gauw....