zondag 26 september 2010

AwardOwww leukkk, mijn eerste Award.... en ik kreeg hem van Edith.... wat lief, dank je wel Edith, maarrrrr.... hier staat natuurlijk ook wat tegenover want ik moet hier over 7 dingen schrijven, dingen waar ik het op deze blog nog niet over gehad heb.... dus hou jullie vast, daar gaan we.......


1) Tja waar gaan we het hier eens over hebben, een goede vriendin zei.... schrijf maar over sex, drugs en rock en roll.... en geld, want daar draait toch alles om.... nou lieverds, ik vrees dat jullie op je honger naar sensatie zullen blijven zitten want geld heb ik nooit gehad en voor de rest, ik ben altijd nogal een braafke geweest, dussssss.... zonder commentaar... ahumhummmmm!!!

2) Ik ben doodsbang van "spinnen"   en   "de tandarts".... hoeft verder ook geen commentaar!!!

3) Gisteren heb ik voor het eerst een pendibule gemaakt.... zooooo leuk om te doen, het was in no time gepiept en ik ben redelijk tevreden over het resultaat.... wat jullie???


4) Toch al even verklappen dat de trouwlap met de koetjes klaar ligt bij de inlijster om opgehaald te worden..... ze belden me vanmiddag dat ik kon langskomen maar we stonden net klaar om naar een feestje te gaan en nu kan ik jullie pas woensdag het resultaat laten zien want de zaak is gesloten op zondag, maandag en dinsdagen.... dus nog even geduld. Ze wisten me wel al te vertellen dat het prachtig is geworden, ik ben hééééééél benieuwd naar het resultaat!!!

5) Mijn kleindochtertjes zijn momenteel helemaal gek van brood bakken.... kijk maar eens hoe aandachtig ze bezig zijn en hoeveel plezier ze hebben... en zeggen ze "Oma, dit is wel vééééél lekkerder dan de bokes van de bakker".


6) Bij mijn vriendin is een knobbeltje gevonden op de schildklier.... er werd ondertussen al een punctie gedaan voor verder onderzoek en het is nu bang afwachten of het al dan niet kwaadaardig is.... ik ben er helemaal ondersteboven van omdat een andere vriendin enkele jaren geleden hetzelfde heeft meegemaakt.... bij haar was het wel kwaadaardig.... ze hebben toen de schildklier moeten verwijderen en ze mag van geluk spreken dat ze er vrij snel bij waren.... tot nu toe is alles goed met haar maar ik hou mijn hart vast telkens ze op controle moet gaan. Gelukkig staan ze allebei vrij positief in het leven en het gebeurd vaker dat zij mij  troosten wanneer ik verdrietig ben omdat ze zo ziek zijn.... de omgekeerde wereld.... toch???

7) En ondertussen is het weeral over tweeën  s nachts terwijl ik dit zit te schrijven.... ik ga nooit vroeg naar bed en als ik er dan eindelijk in lig kan ik nog vaak de slaap niet vatten en zie ik het weer licht worden.... iemand een goede tip, laat maar horen dan.
 
 
Zoooo.... mijn aandeel zit erop, rest me nog de Award door te geven aan twee andere bloggers en ik heb gekozen voor..... tadatataaaaaaaaaaaa....

Monique   en   Mylene
 
Monique omdat ik veel bewondering heb voor de manier waarop zij die leuke en priegelig kleine poppenhuisspulletjes maakt, ik doe het haar niet na en Mylene omdat ik vind dat ze zulke prachtige dingen maakt, haar werkjes zijn gewoon af en tot in de puntjes verzorgd!!! Dames.... ik hoop dat jullie de Award aanvaarden en ben benieuwd naar jullie verhaal.

8 opmerkingen:

 1. Gefeliciteer met deze award en bedankt dat je daarbij ook aan mij hebt gedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je award Gerda.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Gerda,

  Dankjewel.

  In de rechterbalk zit een vierkant met de afbeelding van het patroontje. Als je erop klikt kom je op de juiste plek in mijn webwinkel. Je moet geen verzendkosten overmaken, alleen €2,95. je krijgt hem over de mail! Alvast bedankt!

  Groetjes Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, ik kon even geen emailadres van je vinden dus ik doe het maar even zo. Het garen voor de sjaal heb ik besteld bij de beekbergsewolhal in beekbergen/apeldoorn. Hier heb je verschillende kleurtjes.
  Groetjes,
  Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je Award Gerda en ik heb er van genoten om je zeven puntjes te lezen omdat ik hier en daar ook wel eens iets van mezelf herken ;) !!

  BeantwoordenVerwijderen